Eriks blogg

Eriks blogg

Om bloggen

Skriv gärna en kommentar om du känner för det

6/3 Se programmet

AllmäntPosted by Erik Lihm Sun, March 06, 2011 11:26:47

Här kommer lite sammanfattning av en fantastisk vecka som präglats av TV4 programmet "Halv åtta hos mej" . I december slog dom nytt tittarrekord som jag tror blev ca 970.000 tittare. Fick nyss veta att denna vecka blev det nytt rekord med ca 1,2 miljoner tittare. Att det skulle bli nytt rekord hade jag lite på känn, för det har ju varit ett otroligt intresse både från radio och flera tidningar och besöken här på min hemsida 10 dubblades i början av veckan.

I fredags hade Plaza i Karlstad ordnat en specialkväll där dom serverade vår TV mat och där Eric och jag även spelade lite. Tyvärr var Maria i fjällen och kunde inte vara med, men hennes mat serverades också. Det blev en väldigt trevlig kväll och extra trevligt att äta "vår" mat igen, för jag hade nästan glömt av vad vi åt när programmen spelades in i november. Det blev både positiva och negativa upplevelser. Jag pratade med en av kockarna före och han sa att det är ju inte ¨lätt att göra någon annans recept och det kan man förstå. När det gäller min egen rätt så hade dom glömt cashewnötterna som ju ger en speciell touch till det hela och sparrissoppan var god , men mycket tunnare än den jag gjorde, men jag måste ge kockarna en eloge iallafall. -Som vanligt fotograferade Monique en hel del och bilderna och vad hon tyckte om kvällen kan ni se här.

http://www.lifezone.se/2011/03/05/se/vilken-kvall-halv-atta-ganget-festade-pa-2237448

Ni som ännu inte sett programmen kan göra det ännu 4 dagar och mitt program kan ni se om ni klickar på denna länken.

http://www.tv4play.se/hem_och_fritid/halv_atta_hos_mig?title=halv_atta_hos_mig_del_31&videoid=1283830

När jag i höstas fick förfrågan om att vara med i "Halv åtta hos mej" var jag ju helt inställd på att tacka nej p.g.a av vattenskadan i mitt hus, men är idag jätteglad att jag tackade ja för det blev en enormt trevlig vecka och nya härliga bekantskaper och vem vet kanske en början på en ny karriär. -Nåja det sista sa jag väl med en viss glimt i ögat, men man vet aldrig det kanske kan bli något gästspel på någon krog där man bistår i matlagningen och står för lite musikunderhållning, jag vi får se.

Nej nu drar det ihop sig till slutstriden i Vasaloppet så därför säjer jag tack och hej för nu.