Eriks blogg

Eriks blogg

Om bloggen

Skriv gärna en kommentar om du känner för det

1/5 Las Vegas

AllmäntPosted by Erik Lihm Sun, May 01, 2011 22:25:15

Jag förstår om ni undrar över dagens rubrik. –Det är inte så att jag nyss varit i USA, nej jag syftar på orkestern Las Vegas. Vi spelade för ca 2 veckor sedan på Cinderella och då hade vi turen att vara där när dom också spelade där. Vi hade 2 jättetrevliga dygn där vi diggade deras musik och satt och pratade en hel del. Det är en mycket kompentent (och trevlig) orkester som jag varmt rekommenderar till de flesta typer av jobb, dom fixar det mesta. Här kommer lite bilder med bl.a kapellmästaren och trumslagaren Anders Sandström bakom trummorna.

Ser man på spelplan kan man tro att jag har haft gott om fritid, men så har det inte varit. Det har bl.a. varit en hel del jobb inför turnen med Christer Sjögren och så har det varit lite blandade jobb både på egen hand och med Kerstin Forslund. Vid den här tiden finns det ju också en hel del att göra i trädgården som väl de flesta husägare känner till.

När jag flyttade till Grava Rud (norr om Karlstad) 1993 var det mest pensionärer som bodde i området, men på senare år har det blivit många ungdomar som flyttat in i husen närmast mej bl.a Emma o Fredrik som bor i huset direkt söder om mej. Dom är jättebra grannar och det kan även hända att man fått besök av någon av deras inneboende eller ska man säja uteboende. Här är en bild på en av dom 3 dom har.

–Ja det har alltså hänt en hel del här under senare år.

Jag har precis satt upp ett litet anslag på den anslagstavla vi har precis utanför mej. Det var ett förslag som jag tror kan öka trivseln i området. För en del år sedan stod vi några grannar och pratade om gräsklippning och sa att : tänk om alla klippte gräset samtidigt , va lugnt o fridfullt det skulle bli resten av veckan.- Vi insåg ju direkt att detta inte var realistiskt , så vi gjorde ett förslag om en gräsklippningsfri dag och valde då den traditionella vilodagen söndag. –Det har fungerat bra, men eftersom det är många nyinflyttade i området så tänkte jag att det kanske är läge att komma med detta förslag igen, så det är vad jag gjort idag, så nu får vi se vad det blir för reaktioner.

-Ibland får jag lite gliringar av min spelkompis Kerstin Forslund som tycker att jag tillbringar för mycket tid vid datorn. –Någon enstaka gång kanske det är så , men hon brukar inte protestera när jag berättar för henne att många av de spelningar vi har fått har vi fått därför att jag tillbringar en viss tid framför datorn.

Idag har det varit en dag när jag förutom lite trädgårdsarbete nästan bott vid datorn, men det känns som jag fått väldigt mycket gjort med bl.a uppdateringar av denna hemsida av såväl länkar som spelplan.

Ja nu slutar jag för denna gång och så hoppas jag att vi får tillbaks den härliga vårvärmen som vi varit bortskämda med en tid. Ha det bra så hörs vi snart igen.