Eriks blogg

Eriks blogg

Om bloggen

Skriv gärna en kommentar om du känner för det

24/5 Vilken dag !

AllmäntPosted by Erik Lihm Wed, May 25, 2011 00:40:27
Den dag som slutade för en knapp timme sedan har varit en enormt händelserik dag.

Den började med att jag vaknade i min husbil vid 6.30 tiden och efter en dusch åkte från Kungälv till det nya radio o Tv huset på Hisingen för att vara gäst hos Hasse Andersson kl 9.30-10.00 i Radio P4.

I studion (eller vad man ska kalla det) fanns redan Triple & Touch på plats som jag inte träffat på några år - ett jättetrevligt återseende. Hasse Andersson brukar jag träffa lite då och då i samband med de kryssningar YBM ordnar på Stenas Tysklandsbåtar. Det var som vanligt en väldigt avspänd atmosfär vilket det alltid är när Hasse intervjuar. Hur ni kan höra programmet återkommer jag till.

När intervjun hos Hasse var klar passade jag på att åka till min revisor som jag har kvar i Göteborg sedan jag bodde här, så det blev ett ganska tajt tidsschema men det fungerade bra. Efter deklarationen blev det så att åka till Hisingen och Flunsåsparken o.

ch jag säjer bara - vilken mysig park. Tyvärr var det väldigt kallt och regnet hängde väl lite i luften och skrämde nog bort en hel del, men trevligt blev det.

Det blev en hel del möten med människor man nyligen träffat eller flera år sedan. En man som jag faktiskt aldrig träffat tidigare är Mattias Bylund som väl många känner igen som kapellmästare i Bingolotto. Att vi hade trevligt tillsammans framgår väl bl.a. av denna bild.

Idag känns det som att min dator inte fungerar som den ska så jag loggar ut och lovar att göra ett nytt försök imorgon eller i övermorgon för att snygga tiill dessa rader.